jouw rijopleiding

 

 

het lesplan van jouw rijopleiding

Proefles

De proefles duurt totaal 60 minuten. Tijdens de proefles zal er gekeken worden naar jouw instapniveau en inzicht, hoe snel je de informatie oppakt, maar ook hoe ontspannen je in de auto zit.
Na een proefles krijg je direct een passend advies van de rijinstructeur. Je krijgt te horen hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig hebt om te slagen. Dit blijft uiteraard een indicatie.

Theoriecursus via de LeerlingApp

Met onze LeerlingApp heb je geen theorieboeken meer nodig. Alles wat je over de theorie moet weten kun je vinden in onze LeerlingApp. Je hebt zo altijd de theorie bij de hand en kun je overal leren waar je maar bent.

LeerlingApp tijdens de praktijk

Voor, tijdens en na je rijlessen kun je kennis opdoen van de praktijk en de examenvereisten van het CBR. De LeerlingApp bestaat uit verschillende modules.

  • Voertuigbediening en -beheersing;
  • Eenvoudige verkeerssituaties en manoeuvres;
  • Complexe verkeerssituaties;
  • Veilige en verantwoordelijke verkeersdeelname.

Met behulp van de LeerlingApp kun je je goed voorbereiden op de lessen. Dit zal tijd en kosten besparen omdat je dan minder rijlessen nodig zult hebben.

Vorderingssysteem via de LeerlingApp

De rijinstructeur houdt tijdens de les alle vorderingen bij via de instructeursApp.
Zo kun je zelf ook zien hoe ver je van het praktijkexamen verwijderd bent. De rijinstructeur zal na afloop van de les huiswerkopdrachten meegeven, zodat je je goed kan voorbereiden op de volgende les en niet voor verrassingen komt te staan. Dit zal de kans vergroten om te slagen en verkleint de kans op het nemen van extra lessen.

Tussentijdse toets

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen. Je wordt getoetst en voorbereid op het praktijkexamen. Tijdens de tussentijdse toets wordt er gekeken naar je vaardigheden. Ook worden er bijzondere verrichtingen gedaan. Als je deze goed uitvoert kun je hiervoor vrijstelling krijgen tijdens het praktijkexamen. Na de tussentijdse toets neemt de examinator de resultaten met je door en krijg je nog wat tips mee om je slagingskans te verhogen.

Slagen bij De Rijopleider 2Go2

Uiteraard gaan wij er vanuit dat onze leerlingen in één keer slagen door onze gekwalificeerde rijinstructeurs en handige LeerlingApp. Mocht je toch niet slagen? Geen zorgen, je krijgt van ons het eerste herexamen gratis!

Dit geldt uitsluitend voor pakket P40.

Schrijf nu in

schrijf je nu in en maak gebruik van onze nieuwe LeerlingApp

R

Jouw afspraken inzien

R

Lesvoorbereiding

R

Vorderingen bijhouden

R

Complete Theoriecursus

Wil je bij De Rijopleider 2Go2 starten, dan plannen we meteen samen jouw eerste rijles in en hoor je van ons alles over onze lesmethode. Wij hebben geen wachtlijst, je kunt direct starten. Voor het rijden buiten kantoortijden rekenen wij geen extra kosten!

contact

06 44 11 00 39

06 44 11 00 39

volg ons op

openingstijden

maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur

Onze rijlessen worden ook buiten deze tijden gegeven.

Chat openen
Hulp nodig?
🚗 De Rijopleider 2Go2
Hoi! Hoe kunnen wij je helpen?