gratis proefles

Direct
starten

}

Minder
lessen

Dezelfde
instructeur

Handige
LeerlingApp

Gespreid
betalen

informatie over de proefles

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past, vraag dan een proefles aan bij De Rijopleider 2Go2. De rijinstructeur zal na de proefles direct een persoonlijk advies geven. De proefles duurt in totaal 60 minuten. Bij aanschaf van een pakket krijg je de proefles gratis.

Wil jij nog meer korting ontvangen bovenop de korting die wij al hebben? Profiteer dan nu van onze studenkorting. 
Schrijf je nu in om jouw studentenkorting te ontvangen. 

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kosten proefles

Ontdek hier

De proefles kost slechts €35 voor 60 minuten en is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Bij aanschaf van een pakket is de proefles gratis.
Tijdens het persoonlijke advies krijg je ook een kostenindicatie zodat je weet waar je aan toe bent.

Proefles goed bevallen

Ontdek hier

Zodra je de proefles gedaan hebt kun je bij de rijinstructeur aangeven of je wilt starten bij De Rijopleider 2Go2. Dit hoeft natuurlijk niet direct beslist te worden. Wij horen graag hoe de proefles gegaan is en kunnen eventuele mogelijkheden besproken worden met het door jouw gekozen pakket.

Starten met lessen

Ontdek hier

Zodra je hebt besloten om bij De Rijopleider 2Go2 te starten krijg je een eigen account. Hiermee kun je inloggen op de LeerlingApp. Wij hebben geen wachtlijst, je kunt direct starten. Voor het rijden buiten kantoortijden rekenen wij geen extra kosten.

Betaling

Ontdek hier

Bij De Rijopleider 2Go2 is het mogelijk om in termijnen te betalen. Ook kun je het pakket in één keer voldoen. Mocht het niet lukken in de aangegeven termijnen te betalen, dan kunnen wij samen naar een gepaste oplossing zoeken.

Aantal rijlessen per type leerling

Hoeveel lessen je nodig hebt verschilt per leerling. Gemiddeld heeft een leerling zo’n 39 lessen nodig o.b.v. een uur per les. Een ervaren leerling heeft 10 tot 20 lessen nodig, een vlotte leerling 20 tot 30 lessen, de gemiddelde leerling 30 tot 40 lessen en een leerling met bijvoorbeeld faalangst heeft zo’n 40 tot 50 lessen nodig.

Schrijf nu in

schrijf je nu in en maak gebruik van onze nieuwe LeerlingApp

R

Jouw afspraken inzien

R

Lesvoorbereiding

R

Vorderingen bijhouden

R

Complete Theoriecursus

Wil je bij De Rijopleider 2Go2 starten, dan plannen we meteen samen jouw eerste rijles in en hoor je van ons alles over onze lesmethode. Wij hebben geen wachtlijst, je kunt direct starten. Voor het rijden buiten kantoortijden rekenen wij geen extra kosten!

contact

06 44 11 00 39

06 44 11 00 39

volg ons op

openingstijden

maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur

Onze rijlessen worden ook buiten deze tijden gegeven.

Chat openen
Hulp nodig?
🚗 De Rijopleider 2Go2
Hoi! Kunnen wij je helpen?