Tips
theorie-examen

Tips voor het behalen van jouw theorie-examen

Vraag de theoriecursus aan in onze LeerlingApp

meer info

Wij bieden een volledige theoriecursus aan die je kunt volgen op je telefoon of tablet.
De theorie is namelijk net zo belangrijk als de praktijk. Met de LeerlingApp kun je op ieder vrij moment even de theorie doornemen. Sta je te wachten op de bus, heb je een tussenuur of zit je in de wachtkamer bij de tandarts? Geen probleem voor jou, want jij hoef je niet te vervelen met deze nuttige lessen.

Theorie toepassen in de praktijk

meer info

Pas de theorie toe in de praktijk. Hierdoor zul je snel stappen maken. Probeer dit niet alleen tijdens de rijlessen te doen, maar ook tijdens het deelnemen aan het verkeer, bijvoorbeeld als fietser of als je naast iemand in de auto zit.

Gebruik de oefenexamens via de LeerlingApp

meer info

In de LeerlingApp kun je kennistoetsen met meer dan 300 vragen vinden, training met CBR oefenexamens, meer dan 200 theoriehoofdstukken en 100 introductiefilmpjes met uitleg.

Door de oefenexamens te doen verhoog je je slagingskans aanzienlijk!

Uitgerust zijn

meer info

Zorg dat je goed uitgerust bent tijdens het theorie-examen. Probeer de dag ervoor op tijd naar bed te gaan, zodat je geconcentreerd het examen kunt uitvoeren.

Wat je moet weten over het theorie-examen

meer info

Ter voorbereiding is het goed om te weten hoe het theorie-examen ongeveer verloopt. We beginnen met informatie over de onderdelen van het examen: Gevaarherkenning en Verkeersregels & Verkeersinzicht. Beide onderdelen maak je op de computer. Gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, waarvan je er minimaal 13 goed moet beantwoorden. Het tweede onderdeel gaat over verkeersregels en verkeersinzicht. Dan krijg je 12 kennisvragen. Hiervan moet je er 10 of meer goed beantwoorden. Het laatste onderdeel bestaat uit 28 inzichtvragen, waarvan je er 25 of meer goed moet beantwoorden. Je hebt in totaal 30 minuten de tijd voor het theorie-examen. Aan het eind krijg je direct de uitslag. Je hoeft dus niet lang in spanning te zitten.

Wil jij je slagingskans verhogen? Vraag bij De Rijopleider 2Go2 een volledige theoriecursus aan via de LeerlingApp!

Schrijf nu in

schrijf je nu in en maak gebruik van onze nieuwe LeerlingApp

R

Jouw afspraken inzien

R

Lesvoorbereiding

R

Vorderingen bijhouden

R

Complete Theoriecursus

Wil je bij De Rijopleider 2Go2 starten, dan plannen we meteen samen jouw eerste rijles in en hoor je van ons alles over onze lesmethode. Wij hebben geen wachtlijst, je kunt direct starten. Voor het rijden buiten kantoortijden rekenen wij geen extra kosten!

contact

06 44 11 00 39

06 44 11 00 39

volg ons op

openingstijden

maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 17:30 uur
zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur

Onze rijlessen worden ook buiten deze tijden gegeven.

Chat openen
Hulp nodig?
🚗 De Rijopleider 2Go2
Hoi! Kunnen wij je helpen?